Home » D:News » „O societate secretă” din cadrul Pentagonului ar ascunde informații vitale despre OZN-uri

„O societate secretă” din cadrul Pentagonului ar ascunde informații vitale despre OZN-uri

„O societate secretă” din cadrul Pentagonului ar ascunde informații vitale despre OZN-uri
Credit foto: Shutterstock
Publicat: 19.05.2022

Se pare că este pe cale să izbucnească un mic conflict între oficialii guvernamentali cu privire la cât de mult din secretele legate de OZN-uri ar trebui să predea Congresului și publicului.

În interviurile acordate publicației Politico, oficiali guvernamentali – care, în mod nesurprinzător, au vorbit sub rezerva anonimatului – au declarat că există persoane din cadrul Pentagonului care „protejează informații foarte interesante” pentru a nu fi făcute publice, chiar dacă alții din cadrul și din afara Departamentului Apărării încearcă să aducă lumină asupra acestui subiect de interes.

„Ei preferă să păstreze secrete”, a declarat un oficial din cadrul serviciilor de informații pentru Politico, în interviurile acordate înaintea audierilor Comisiei pentru Informații din Camera Reprezentanților privind fenomenele aeriene neidentificate (UAP, care este denumirea militară a ceea ce era cunoscut anterior sub numele de OZN-uri), primele de acest fel din 1966.

„Va fi nevoie de un mecanism de forțare”

Va fi nevoie de un fel de „mecanism de forțare”, a declarat un alt oficial al Departamentului Apărării, pentru a-i determina pe acești gardieni să dezvăluie chiar și o parte din secretele lor bine păzite Congresului și, în același timp, publicului.

În plus, există o altă preocupare, în rândul unor oficiali. Aceștia sunt mai degrabă îngrijorați de faptul că aparițiile inexplicabile sunt grupate împreună cu miile de presupuse apariții UAP care se dovedesc a fi falsuri.

Potrivit unui oficial din serviciile de informații, UAP-urile legitime sunt atât de rare încât au reprezentat poate „cinci evenimente din 5.000″.

„Sunt numai gunoaie aeriene”

Același oficial a declarat că superiorii lor par să creadă că UAP-urile sunt „numai gunoaie aeriene” și, ca atare, nu le iau în serios, scrie Futurism.

Această atitudine, se pare, a dus la apeluri tot mai dese în timpul administrațiilor Trump și Biden pentru a dezvălui mai multe despre UAP-uri, care au început cu scurgerea strategică de informații despre aceste evenimente ciudate la sfârșitul anului 2017 și s-au coagulat până la înființarea de către Departamentul Apărării a unui birou cu caracter public pentru a studia OZN-urile în noiembrie 2021.

Rămâne de văzut dacă vom începe sau nu să obținem o imagine mai completă a ceea ce știe Pentagonul despre extratereștrii și navelele lor.

Vă recomandăm să mai citiți și:

Un raport al Pentagonului susține că OZN-urile au produs „arsuri prin radiație” și „sarcini neprevăzute”

Un investigator de OZN-uri spune că familia sa ar fi văzut o creatură înspăimântătoare

Un profesor de la Harvard are planuri mari. Vrea să realizeze „imagini de înaltă rezoluție” cu un OZN

Un profesor de la Stanford spune că a analizat fragmente metalice de la OZN-uri

Mihaela Horchidan
Mihaela Horchidan
Mihaela și-a finalizat studiile la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, având experiență în presa online și radio. Curiozitatea, dorința de a afla cât mai multe și pasiunea pentru istorie, ştiinţă şi natură au condus-o către Descopera.ro citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase