Home » D:News » O eroare face ca nivelul de CO2 din mașinile Tesla să crească, iar Elon Musk este îngrijorat

O eroare face ca nivelul de CO2 din mașinile Tesla să crească, iar Elon Musk este îngrijorat

Publicat: 12.06.2022

O eroare de proiectare face ca nivelul de CO2 din mașinile Tesla să crească până la niveluri periculoase pentru pasageri.

Ca răspuns la un clip promoțional postat de companie, un client a spus că funcția de recirculare a aerului din cabină face ca nivelul de CO2 din mașinile Tesla să crească; clientul a spus că acest lucru i-ar fi provocat dureri de cap.

Utilizatorul a împărtășit un grafic pe care l-a creat în 2020 cu date privind nivelul de dioxid de carbon din interiorul mașinii sale Tesla.

Nivelul de CO2 din mașinile Tesla ar putea produce dureri de cap

„Atunci când este activată recircularea aerului în mașinile Tesla, concentrația de CO2 ambientală crește până la niveluri extrem de ridicate. Obișnuiam să am dureri de cap în călătorii, dar fără recirculare nu am”, a scris utilizatorul, citat de Futurism.

Acest lucru a fost suficient pentru a-i atrage atenția CEO-ului Tesla, Elon Musk, care a răspuns el însuși la plângere.

„Vom analiza acest lucru și vom face ajustările necesare. În general, nu recomand folosirea recirculării aerului deoarece câștigul pentru autonomia mașinii este mic”, a spus Musk.

Musk creează din nou haos

Acționarii sunt furioși că Musk a folosit atât de mult timp și atenție publică în încercarea de a cumpăra întregul Twitter, apoi anunțând la începutul lunii iunie că Tesla întrerupe angajările din cauza unui „presentiment rău”, pentru ca după asta să se răzgândească în mod subit.

Acum Musk le spune clienților că o caracteristică importantă pentru eficiență nu este avantajoasă și ar putea fi de fapt dăunătoare.

Acest lucru nu face decât să confirme ceea ce știm deja despre Elon Musk: fiecare declarație a sa are potențialul de a produce haos.

Vă recomandăm să citiți și:

Drumul de biciclete de la Lacul Morii, inaugurat de Ziua Mondială a Mediului

Ultimatumul lui Elon Musk pentru angajații Tesla, respins de cel mai mare sindicat din Germania

Aproape 2% din populația din El Salvador se află în închisoare

Producătorii de automobile investesc masiv în baterii pentru vehiculele electrice

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase