Home » D:News » Rămășițe umane, descoperite de o familie în valizele cumpărate la licitație

Rămășițe umane, descoperite de o familie în valizele cumpărate la licitație

Publicat: 21.08.2022

O familie din Noua Zeelandă a primit mai mult decât se aștepta, descoperind rămășițe umane împachetate în valize după ce a cumpărat la licitație o unitate de depozitare și o remorcă plină cu articole necunoscute.

De atunci, poliția s-a prezentat la reședința familiei și a început o anchetă privind omuciderea asupra acestor rămășițe umane misterioase, deși nu se crede că familia ar fi implicată.

Familia a luat valizele de la Safe Store Papatoetoe și le-a dus la casa lor din South Auckland pentru a scormoni prin ele. Apoi, vecinii au declarat că dintr-o dată a apărut un „miros neplăcut” venind din acea gospodărie.

Rămășițe umane, găsite în valize

Un vecin, fost angajat la un crematoriu, cunoștea prea bine mirosul. „Mi-am dat seama imediat ce ar putea produce acest miros”, a spus vecinul într-o declarație pentru publicația Stuff.

Echipele criminalistice și poliția au înconjurat zona și au examinat rămășițele, declarând că speră să identifice decedatul și să anunțe rudele apropiate. Experții și-au încheiat acțiunea, deși poliția nu a făcut nicio declarație oficială cu privire la originea sau natura rămășițelor.

Ancheta este încă în curs

Fostul ofițer de poliție și negociator de criză Lance Burdett a declarat pentru New Zealand Herald că „Este o țară mică. Avem foarte puține omucideri nerezolvate, le puteți număra pe degetele de la o mână. Așa că sunt destul de plin de speranță”.

Un director al Safe Store Limited a declarat pentru 9News că „Nu vom spune nimic pentru că o anchetă a poliției este în curs și cooperăm cu instituția”, relatează IFL Science.

Vă recomandăm să citiți și:

Hong Kong trece prin cea mai mare scădere a populației din istorie

Numărul deceselor, mai mare decât cel al nou-născuților în iunie 2022

Un indian s-a judecat zeci de ani cu compania feroviară pentru 25 de cenți

Ce fac unii din plictiseală? Un piteștean și-a scrijelit numele pe zidurile Cetății Sarmizegetusa

Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș este blogger începând cu anul 2009, având experiență și în domeniile publicitate și jurnalism. Este pasionat de marketing și de tehnologie, dar cel mai mult îi place să știe lucruri, motiv pentru care a fost atras de Descopera.ro. citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase