Home » D:News » Elon Musk a prezis „Al Treilea Război Mondial” într-un SMS ajuns în spațiul public

Elon Musk a prezis „Al Treilea Război Mondial” într-un SMS ajuns în spațiul public

Publicat: 12.09.2022

Un mesaj trimis de către CEO-ul SpaceX și Tesla, Elon Musk, în care miliardarul susține că își reconsideră înțelegerea de a cumpăra Twitter din cauza posibilității „izbucnirii celui de-al Treilea Război Mondial”, a ajuns în spațiul public.

Musk a făcut comentariul în timpul unei discuții cu unul dintre creditorii Morgan Stanley, la începutul lunii mai – la doar două săptămâni după ce a fost de acord să cumpere platforma de socializa online Twitter, pentru suma de 44 de miliarde de dolari.

La sfârșitul argumentelor orale din procesul intentat pentru încălcarea contractului împotriva CEO-ului Tesla și SpaceX, avocații de ambele părți au dezvăluit dovezi șocante, inclusiv faptul că Musk a fost în contact cu un denunțător de rang înalt.

Elon Musk, îngrijorat de război?

Și, pe de altă parte, că era îngrijorat de izbucnirea unui război global.

„Să amânăm doar câteva zile. Discursul lui Putin de mâine este cu adevărat important”, i-a scris CEO-ul SpaceX și Tesla lui Michael Grimes, șeful departamentului bancar de investiții în tehnologie globală al Morgan Stanley. „Nu va avea sens să cumpărăm Twitter dacă ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial”, ar mai fi scris Musk.

Mesajul lui Musk, scos din context?

Avocatul lui Musk, Alex Spiro, a susținut că mesajul a fost scos din context și a spus că schimbul de replici complet dintre clientul său și executivul Morgan Stanley va fi depus la dosarul instanței în zilele următoare, potrivit Futurism.

Avocații lui Elon Musk au susținut, la rândul lor, că clientul lor s-a răzgândit cu privire la înțelegere după ce Musk a vorbit cu fostul șef al securității de la Twitter, Peiter „Mudge” Zatko, care a susținut că există probleme substanțiale de confidențialitate la companie și că Musk a fost indus în eroare.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Anunțul lui Elon Musk despre Cybertruck. „Urăsc să dau vești proaste”

De ce crede Elon Musk că populația lumii va colapsa?

Elon Musk susține că Tesla va lansa camionul electric anul acesta

Cartea de vizită a lui Elon Musk a ajuns pe Internet. Cum a reacționat cel mai bogat om din lume?

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase