Home » D:News » Cartea de vizită a lui Elon Musk a ajuns pe Internet. Cum a reacționat cel mai bogat om din lume?

Cartea de vizită a lui Elon Musk a ajuns pe Internet. Cum a reacționat cel mai bogat om din lume?

Publicat: 17.07.2022

Cartea de vizită a lui Elon Musk din 1995 a ajuns pe Internet. Cartea de vizită este din vremea în care Musk a înființat compania Zip 2.

Cartea de vizită conține detalii precum numărul de telefonul, numărul de fax și adresa de e-mail. De asemenea, Elon Musk este descris drept „Președintele consiliului, Director Tehnic și Co-fondator”.

Cartea de vizită a fost publicată pe o rețea de socializare online, cu descrierea „Cartea de vizită a lui Elon Musk din 1995”.

Utilizatorul s-a asigurat că postarea va ajunge și la Musk, iar reacția directorului executiv al SpaceX nu a întârziat să apară. Musk a comentat rapid, scriind simplu „vremuri antice”.

Cât valorează acum cartea de vizită a lui Elon Musk?

Prima companie a lui Elon Musk, Zip 2, unul dintre primele servicii de hărți și direcții pe Internet, a fost lansată în 1995. Ei bine, cine ar fi crezut că acea companie o să îl facă milionar? După ce a condus compania timp de câțiva ani, Musk a decis să o vândă celor de la Compaq pentru suma de aproximativ 300 de milioane de dolari în 1999. Restul este istorie.

Revenind la cartea de vizită a lui Elon Musk, documentul „antic” s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare online. Un utilizator a scris „pun pariu că această carte de vizită valorează milioane acum”. „La ce preț s-ar vinde oare?” și „Mai este adresa de e-mail valabilă?” au fost alte întrebări puse de internauți.

Ani mai târziu, Elon Musk avea să fondeze SpaceX, Tesla, Neuralink și The Boring Company. Potrivit Forbes, Musk este momentan cel mai bogat om din lume, având o avere estimată la 229,1 miliarde de dolari.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Iată ce crede cu adevărat Neil deGrasse Tyson despre planurile lui Elon Musk privind colonizarea Planetei Roșii

Cum a apărut SpaceX? Elon Musk ar fi creat compania după ce a fost scuipat de un inginer rus

Elon Musk a început să vorbească despre extratereștri în timpul unei ședințe cu angajații de la Twitter

O eroare face ca nivelul de CO2 din mașinile Tesla să crească, iar Elon Musk este îngrijorat

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase