Home » D:News » „Munciți din greu sau plecați!”. Ce planuri are Musk cu angajații Twitter?

„Munciți din greu sau plecați!”. Ce planuri are Musk cu angajații Twitter?

„Munciți din greu sau plecați!”. Ce planuri are Musk cu angajații Twitter?
Foto: @Alexander Shatov/Unsplash
Publicat: 18.11.2022

Noul proprietar al Twitter, Elon Musk, le-a dat termen angajaților să se angajeze la o muncă „extrem de dură” sau să plece din companie.

O copie a e-mail-ului intern trimis noaptea târziu de miliardar a fost obținut de CNN.

„În continuare, pentru a construi un Twitter 2.0 revoluționar și pentru a reuși într-o lume din ce în ce mai competitivă, va trebui să fim extrem de harnici”, a scris Musk: „Asta însemna să lucrăm multe ore la intensitate mare”.

Ce se va întâmpla cu angajații Twitter?

În memo, Musk continuă să prezinte modul în care Twitter va fi „mult mai mult axat pe tehnologie” și apoi dă un ultimatum personalului: „Dacă sunteți siguri că vreți să faceți parte din noul Twitter, vă rugăm să faceți clic pe da pe link-ul de mai jos”.

Musk a precizat că orice angajat care nu a făcut acest lucru până joi, la ora 17.00 ET, va primi trei luni de preaviz.

E-mailul, cu subiectul „La răscruce de drumuri”, vine în contextul în care Musk a intrat în conflict, atât în public, cât și în privat, cu angajații Twitter în legătură cu abordarea sa în ceea ce privește conducerea companiei.

Elon Musk a stârnit un val de concedieri

De asemenea, vine după ce Musk a dat afară directorii executivi de top ai Twitter, a eliminat consiliul de administrație și a concediat aproximativ jumătate din angajați.

„Indiferent de decizia pe care o veți lua”, a spus Musk, „vă mulțumim pentru eforturile depuse pentru a face ca Twitter să aibă succes”.
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase