Home » D:News » Un vlogger din China s-a filmat în timp ce a băut alcool până la moarte

Un vlogger din China s-a filmat în timp ce a băut alcool până la moarte

Un vlogger din China s-a filmat în timp ce a băut alcool până la moarte
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 24.05.2023

Un vlogger din China a murit după ce a filmat un videoclip în care a consumat alcool. El a transmis în direct pe o rețea de socializare în timp ce a băut șapte sticle, potrivit BBC.

Un vlogger chinez, în vârstă de 34 de ani, a murit la scurt timp după ce a fost văzut consumând cantități excesive de alcool pe Douyin, versiunea chineză a TikTok.

Cunoscut sub pseudonimul Brother Three Thousand, el a băut cel puțin șapte sticle de băuturi spirtoase care conțin până la 60% alcool în timpul unei transmisiuni în direct.

Vloggerul a fost găsit mort la 12 ore după filmare

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, iar vloggerul a fost găsit mort la 12 ore după transmisia sa, a relatat presa chineză. El a participat la un joc online, iar consumarea alcoolului a reprezentat o pedeapsă.

Moartea sa a fost intens dezbătută pe rețelele de socializare. Numeroși chinezi au solicitat introducerea de reglementări mai stricte ale industriei în plină expansiune a livestreaming-ului din China.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase