Home » D:News » Ce i-a spus Papa Francisc unui tânăr transsexual cu dizabilități?

Ce i-a spus Papa Francisc unui tânăr transsexual cu dizabilități?

Ce i-a spus Papa Francisc unui tânăr transsexual cu dizabilități?
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 27.07.2023

„Dumnezeu ne iubește așa cum suntem. Ne mângâie mereu. Dumnezeu este tată, mamă, frate, totul pentru noi” – a fost răspunsul dat de Papa Francisc unui tânăr transsexual.

„Domnul este mereu cu noi, mereu. Domnul nu este dezgustat de niciunul dintre noi. Chiar dacă suntem păcătoși, El se apropie pentru a ne ajuta. Domnul nu este dezgustat de realitățile noastre, el ne iubește așa cum suntem. Și aceasta este iubirea nebună a lui Dumnezeu” – așa răspunde Papa Francisc la întrebarea unui tânăr transsexual cu dizabilități, în noul episod al podcastului axat pe tineri, în perspectiva „Zilelor Mondiale ale Tineretului” (JMJ) de la Lisabona.

Dumnezeu ne iubește așa cum suntem”, adaugă Suveranul Pontof, conform ANSA.

„Dumnezeu ne mângâie mereu. Dumnezeu este tată, mamă, frate, totul pentru noi. Și să înțelegem acest lucru este dificil, dar El ne iubește așa cum suntem. Nu renunța… Mergi înainte…”.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase