Home » D:News » Președintele SUA Joe Biden și-a recunoscut în mod deschis pentru prima dată al șaptelea nepot

Președintele SUA Joe Biden și-a recunoscut în mod deschis pentru prima dată al șaptelea nepot

Președintele SUA Joe Biden și-a recunoscut în mod deschis pentru prima dată al șaptelea nepot
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 01.08.2023

Joe Biden își recunoaște în mod deschis pentru prima dată al 7-lea nepot. Navy, în vârstă de 4 ani, este fiica fiului președintelui american, Hunter, și a fost descoperită după ce mama ei a intentat un proces pentru pensia alimentară a copilului.

Președintele american Joe Biden a recunoscut pentru prima dată în mod public cel de-al șaptelea nepot al său, o fetiță de patru ani, Navy, al cărei tată este Hunter, iar mamă o femeie din Arkansas, Lunden Roberts.

„Fiul nostru Hunter și mama lui Navy, Lunden, lucrează pentru a avea o relație în interesul fiicei lor, păstrându-i cât mai mult posibil intimitatea pe viitor”, a spus Biden într-o declarație care a fost publicată pentru prima dată de revista People.

„Nu este o problemă politică, este o problemă de familie”

„Nu este o problemă politică, este o problemă de familie”, a mai spus el. „Jill și cu mine vrem doar ceea ce este mai bine pentru toți nepoții noștri, inclusiv pentru Navy”.

Paternitatea lui Hunter Biden a fost stabilită prin teste ADN, după ce Roberts l-a dat în judecată pentru pensie alimentară. Cele două părți au rezolvat recent problemele restante privind pensia alimentară pentru copil. Fiul președintelui a scris despre întâlnirea sa cu Roberts în memoriile sale din 2021, spunând că aceasta a avut loc în timp ce el era „adâncit” în dependența de alcool și droguri, relatează The Guardian.

Hunter Biden mai are patru copii

„Nu-mi amintesc nimic despre întâlnirea noastră”, a scris el. „Eram un dezastru, dar un dezastru pentru care mi-am asumat responsabilitatea”.

Avocatul lui Roberts nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Associated Press.

Președintele, care a făcut din angajamentul față de familie un element central al personalității sale publice, s-a confruntat cu tot mai multe critici din partea rivalilor politici și a experților pentru că nu și-a recunoscut nepoata.

Hunter Biden mai are patru copii, inclusiv un fiu, Beau, născut de soția sa, Melissa Cohen, în 2020. El a fost botezat după răposatul fiu al președintelui, care a murit de cancer în 2015, lăsând în urmă doi copii.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase