Home » D:News » Un eveniment religios din India la care participau mii de oameni a fost ținta unui atac

Un eveniment religios din India la care participau mii de oameni a fost ținta unui atac

Un eveniment religios din India la care participau mii de oameni a fost ținta unui atac
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 31.10.2023

Cel puțin trei persoane au murit și alte 50 au fost rănite în urma unor explozii care s-au produs în timpul unui eveniment religios din sudul Indiei. Polițiștii au început o anchetă și au reținut un suspect.

Poliția din India a deschis o anchetă după ce mai multe explozii au provocat moartea a trei persoane și rănirea a peste 50 de oameni în statul Kerala, în sudul țării. Două persoane au decedat imediat după explozii, iar o fată de 12 ani a murit a doua zi dimineață la spital.

Deflagrațiile au avut loc duminică în timpul unui eveniment al Martorilor lui Iehova la care participau 2.000 de oameni.

Un bărbat a revendicat atacurile

Un bărbat a publicat o înregistrare video în care revendica responsabilitatea pentru atacuri. Ulterior, el s-a predat la Poliție.

Ministrul sănătății din Kerala, Veena George, a declarat că 17 persoane au fost internate în diferite spitale, dintre care 12 se află la terapie intensivă.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase