Home » D:News » Magnatul media Rupert Murdoch, logodit pentru a șasea oară la 92 de ani

Magnatul media Rupert Murdoch, logodit pentru a șasea oară la 92 de ani

Magnatul media Rupert Murdoch, logodit pentru a șasea oară la 92 de ani
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 09.03.2024

Miliardarul Rupert Murdoch s-a logodit pentru a șasea oară la 92 de ani. Murdoch s-a logodit cu cercetătoarea pensionată Elena Zhukova, spun sursele citate de ABC News.

Magnatul media Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a logodit pentru a șasea oară, au declarat pentru ABC News surse familiare cu acest subiect.

Vestea logodnei sale cu Elena Zhukova vine la doar câteva luni după ce patronul Fox a predat efectiv frâiele imperiului său mediatic conservator fiului său, Lachlan Murdoch.

Fiica ei a fost căsătorită cu Roman Abramovich

Nunta este programată pentru luna iunie la proprietatea și podgoria sa din California, numită Moraga.

Mai multe relatări recente din mass-media o descriu pe Zhukova ca fiind un om de știință pensionat în vârstă de 66 de ani. Rapoartele spun, de asemenea, că fiica ei a fost căsătorită cu Roman Abramovich – pe care guvernul SUA l-a descris ca fiind un oligarh rus și i-a confiscat iahtul.

Rupert Murdoch s-a logodit pentru a șasea oară

În luna august a anului trecut, a apărut vestea că logodna lui Murdoch cu ultima sa iubită, Ann Lesley Smith, a fost anulată.

Un purtător de cuvânt a confirmat cea mai recentă logodnă.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase