Home » D:News » Testamentul lui Matthew Perry. Cine primește averea actorului din Friends?

Testamentul lui Matthew Perry. Cine primește averea actorului din Friends?

Testamentul lui Matthew Perry. Cine primește averea actorului din Friends?
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 15.03.2024

A fost deschis testamentul lui Matthew Perry, la mai bine de patru luni de la moartea starului american. Actorul a murit la vârsta de 54 de ani. A lăsat mai mult de un milion de dolari părinților, surorii vitrege și fostei sale iubite Rachel Dunn.

Potrivit unui document legal obținut de revista People, testamentul indică faptul că majoritatea bunurilor regretatului actor vor fi plasate într-un fond care are legături emblematice cu Hollywood.

Documentul, creat de Perry în 2009, specifică faptul că starul a dorit să își lase bunurile în așa-numitul „Alvy Singer Living Trust”, un nume care se pare că amintește de personajul interpretat de Woody Allen în filmul „Annie și eu”.

Matthew Perry a murit pe 28 octombrie 2023

Tatăl actorului, John Perry, și mama lui, Suzanne Morrison, au fost numiți beneficiari ai acestui fond. Sora sa vitregă Caitlin Morrison și fosta iubită a actorului, Rachel Dunn, sunt, de asemenea, enumerate ca beneficiari.

Documentele legale intrate în posesia People indică, de asemenea, faptul că Perry avea peste 1 milion de dolari la momentul morții sale (pe care executorii săi testamentari – Lisa Ferguson și Robin Ruzan – i-au plasat deja într-un depozit).

Matthew Perry a murit pe 28 octombrie 2023, la locuința sa din Los Angeles. Avea 54 de ani. Cauza morții actorului, care a fost dezvăluită ulterior, a fost legată de efectele acute ale ketaminei.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase