Cea mai prolifica mama-surogat traieste in Anglia

31 03. 2008, 14:56

Ultima sa sarcina surogat s-a finalizat cu nasterea prin cezariana a nu mai putin de trei bebelusi. Parintii naturali ai tripletilor sunt doi tineri soti greci care, din cauza problemelor de sanatate ale sotiei, au apelat la serviciile lui Carole.

Cei trei bebelusi au cantarit la nastere 2,55 , 2,64 respectiv 2,5 kilograme si sunt perfect sanatosi, au anuntat medici britanici, in ciuda temerilor acestora cu privire la succesul sarcinii.

Carole, in varsta de 35 de ani, este mama a doua fete: Steffanie, nascuta in 1991 si Megan, nascuta in 1995. Dupa aceasta perioada, britanica a dat nastere la nu mai putin de 8 fete si 4 baieti pentru cupluri ce nu puteau avea copii, incluzand aici o pereche de gemeni si tripletii familiei din Grecia.
Ultima sarcina a lui Carole a fost, de fapt, si prima in care ea nu a fost mama naturala a copiilor, aceasta acceptand sa poarte ovulele mamei adoptive.

Desi relatiile cu propria familie sunt destul de reci din cauza cedarii copiilor catre alte cupluri, Carole Horlock planuieste o ultima sarcina inainte de a renunta la aceasta activitate.

Sursa: FoxNews