Home » D:News » Dejunul campionilor – Serpi vii cu bere

Dejunul campionilor – Serpi vii cu bere

Dejunul campionilor – Serpi vii cu bere
Publicat: 09.03.2009
Wen Xide, in varsta de 41 ani, din satul Wangzhuang, China, considera ca cel mai bun start pentru inceperea unei noi zi este reprezentat nici mai mult nici mai putin decat de un sarpe viu consumat pe burta goala alaturi de o bere rece…

Wen a inceput sa consume serpi vii in fiecare dimineata inca de acum 10 ani cand afirma ca a pierdut un pariu pus cu un prieten. Miza a fost un simplu pachet de tigari. Odata cu trecerea timpului, Wen a descoperit pe propria-i persoana ca mancatul unui sarpe viu alaturi de un pahar de bere, a dus in cele din urma la scaderea tensiunii arteriale. Cu toate acestea, Wang Tianming, un doctor specializat in probleme de digestie la un spital local, afirma ca Wen risca infectii cauzate de parazitii inghititi la randul lor de serpii consumati in stare vie de acesta.

Neclintit din hotararea sa, Wen declara presei: “Din primul moment am devenit dependent de serpii mancati de vii. Este adevarat ca au un miros usor neplacut, dar sunt deliciosi daca sunt serviti cu bere rece. Fiul meu a gustat si el si i-au placut, pana acum a mancat 8 serpi vii. Totusi i-am interzis fiului meu sa bea bere, alcoolul face rau copiilor.”

Sursa : WeirdAsiaNews

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase