Aproape 100 de cranii umane decoperite intr-un iaz din India

26 05. 2009, 13:27

Fix 98 de cranii si cateva schelete au fost recuperate de autoritati in Aligarth, situat la 120 kilometri sud-est de capitala New Delhi. O investigatie desfasurata de medici a condus la descoperirea unor semne de suturare pe cranii, caracteristice procedurii de autopsiere a trupurilor la care erau candva atasate.

Ramasitele au apartinut cel mai probabil unor cadavre neidentificate aduse candva la autopsie, insa politia a lansat totusi o ancheta. Ofiterii locali sunt de parere ca osemintele ar putea apartine persoanelor neidentificate ucise in accidente si impacturi rutiere.

Ofiterul de politie Ashim Arun a declarat pentru versiunea indiana a publicatiei Times ca desi unele cranii au confirmat autopsierea corpurilor la care au fost atasate, unele dintre acestea par complet intacte, fara semne de suturare pe ele. Ca atare, s-a decis o investigare mai amanuntita a osemintelor, pentru a se stabili momentul mortii fiecarui individ in parte precum si care anume a fost autopsiat. Rezultatele sunt asteptate sa apara in cateva zile.

Sursa: Discoveryon

CITESTE SI: