Prima pagină D:News

Un mesaj in sticla a fost descoperit dupa cinci ani

Redactia Descopera.ro | 09.14.2009 | ● Vizualizări: 236
Un mesaj in sticla a fost descoperit dupa cinci ani     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Un barbat din Marea Britanie a descoperit pe o plaja o sticla cu mesaj adus de mare si a incercat sa dea de urmele adolescentului american care a aruncat-o in apa in timp ce se afla pe un vas de croaziera, in urma cu cinci ani.

Tony Hoskings, un electrician pensionat, sustine ca a descoperit sticla in luna iulie, in timp ce isi plimba cainele in Goonhavern si a dat peste mesajul lui Daniel Knopp, pasager pe un vas de croaziera. "Am observat hartia din sticla si am vazut ca pe ea scria Grandeur of the Seas, denumire pe care am recunoscut-o ca apartinand companiei organizatoare de croaziere prin care si familia mea a calatorit pe vasul Song of America", a declarat Hoskings.

Mesajul, care poarta inscrisa data de 21 iunie 2004 spune: "Salut, numele meu este Daniel Knopp. Ma aflu pe un vas de croaziera. Sper ca oricine va citi acest mesaj sa aiba parte de o mare bucurie. Fii binecuvantat".

Biletul mai identifica, de asemenea, si orasul de resedinta al lui Knopp, Baltimore, Maryland. Hoskins declara ca ziarul sau local, The West Briton, a contactat jurnalul Baltimre Sun pentru a cere ajutor in localizarea lui Knopp.

Acesta a fost gasit dupa o cercetare de sapte saptamani, in urma careia s-a descoperit ca este vorba despre un student in varsta de 19 ani la stiinte politice in cadrul Universitatii din Maryland."Aveam 14 ani atunci cand am aruncat mesajul de pe vas in Freeport, Bahamas. Am crezut ca este absolut ireal sa fie descoperit vreodata de cineva si mi-am imaginat ca va fi cumva distrus de ocean. Am fost absolut uimit nu doar de gasirea sticlei, dar mai ales de faptul ca mesajul era in continuare lizibil - este aproape ca o poveste", a declarat tanarul.

Sursa: Discoveryon

CITESTE SI:ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI