Prima pagină D:News

O poveste din timpul potopului – numai pe descopera.ro

Redactia Descopera.ro | 10.08.2009 | ● Vizualizări: 337
O poveste din timpul potopului – numai pe descopera.ro     barbar, epopee, potop, mezolitic, agricultura, olarit, odisee, calatorie + zoom
Galerie foto (2)

O istorie veche de 7500 de ani. Un personaj epopeic ce strabate lumea in cautarea raspunsurilor la una dintre cele mai mari intrebari ale lumii sale. O lume reala, mezoliticul, vazuta prin ochii unui salbatic supravietuitor al potopului. O calatorie initiatica ce va dezvalui imaginea pamantului de acum aproape opt milenii si care va cauta intelesul unora dintre cele mai mari mistere ale lumii – totul in cea mai noua serie de articole de pe www.descopera.ro. Descopera „O poveste de la inceputul timpului”!

Incepand din data de 9 octombrie, www.descopera.ro va invita la un incitant periplu prin tainele Pamatului de acum 8000 de ani. Este povestea unui salbatic ce strabate o mare parte a lumii cunoscute in cautarea unor raspunsuri cu valente mitologice si, totodata, este imaginea reala a unei lumi aflata in plina evolutie. Umanitatea se afla in pragul unei noi ere si, totusi, era incapabila sa isi explice tainele celei care tocmai se stingea. O lume in care vechile valori se pierdeau lasand loc unui viitor plin de mister. Si daca inca nu va simtiti atrasi de odiseea propusa de redactorii descopera.ro, va mai dezvaluim ca eroul nostru este unul dintre cele mai cunoscute personaje mitologice, un barbat care ne-a incantat cu faptele sale si a carui legenda am citit-o aproape toti in copilarie . Dar asta o veti afla numai citind "O poveste de la inceputul timpului".

Citeste aici prima parte a calatoriei barbarului!

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI