Prima pagină D:News

Proaspat lansatul Windows 7 incepe deja sa castige cota de piata

Redactia Descopera.ro | 11.04.2009 | ● Vizualizări: 49
Proaspat lansatul Windows 7 incepe deja sa castige cota de piata     windows 7, windows 7 ultimate, castiga windows 7, go4it.ro, microsoft, sistem de operare + zoom
Galerie foto (2)

Este Windows 7 cel mai bun sistem de operare creat de Microsoft pana in prezent? Daca este sa judecam dupa modul in care a fost primit de catre utilizatori si de cota de piata pe care o are, raspunsul nu poate fi decat unul singur.

Lansat pe data de 22 octombrie, cea mai noua versiune de Windows, editia a 7-a, a inceput deja sa inlocuiasca versiunile Vista si XP intr-un ritm sustinut, cota de piata actuala a Windows 7 fiind de aproximativ 3%. Lansarea grabita a Windows 7, la mai putin de 2 ani de la versiunea Windows Vista, se justifica prin numeroasele probleme ale predecesorului sau, traduse prin vanzari reduse, cea mai importanta fiind performanta slaba pe calculatoare cu o configuratie buna.

Windows 7 promite sa rezolve toate aceste probleme, avand aceleasi cerinte de sistem cu cele ale lui Windows Vista, dar asta la 2 ani diferenta, timp in care performanta unui calculator mediu a crescut semnificativ. Windows 7 nu se rezuma doar la a imbunatati viteza de rulare a sistemului pe care este instalat, ci aduce si o multime de noutati la capitolul siguranta, manager al retelelor la care este conectat calculatorul si management avansat al ferestrelor aplicatiilor active.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre Windows 7 poti sa 'rasfoiesti' prin cele cateva zeci de articole despre Windows 7 scrise de go4it.ro sau poti chiar participa la un concurs cu premii constand in licente de Windows 7 Ultimate.

CITESTE SI: