Prima pagină D:News

Fedor cel de Fier ramane neinvins

Redactia Descopera.ro | 11.11.2009 | ● Vizualizări: 175
Fedor cel de Fier ramane neinvins     no tags + zoom
Galerie foto (3)

Cel mai bun luptator al tuturor timpurilor, legenda vie Fedor Emeliamenko, si-a demostrat inca o data invicibilitatea intr-o lupta care a avut drept miza titlul mondial la categoria grea din cadrul circuitului Strikeforce.

Confruntarea desfasurata sub egida M1Global, s-a transmis live spre bucuria impatimitilor curentului MMA din lumea intreaga. Main event-ul galei a constat in lupta dintre senzatia rusa Fedor Emelianenko si gigantul neinvins Brett Rogers, un tanar luptator specialist in Muay Thay, box si lupte libere, considerat de multi experti drept o viitoare stea pe firmamentul celui mai complet sport de lupta.

In fata unui oponent mai tanar, mai inalt, mai greu si mai puternic decat el, Fedor isi demonstreaza pentru a 31-a oara geniul nativ. Cu toate ca se alege la randul sau cu o hemoragie nazala abundenta, cyborgul din Siberia administreaza o infrangere severa rivalului sau. Pentru Brett Rogers, filmul s-a rupt in ce de-a doua repriza, cand a receptionat in mandibula o lovitura de pumn atat de puternica incat fost facut K.O. instantaneu. Doar interventia inspirata a arbitrului l-a salvat de la probleme mai serioase, Fedor find deja asezat asupra sa pentru a dezlantui alte lovituri nimicitoare de pumn.

CITESTE SI :