Prima pagină D:News

Sarpe de dimensiuni colosale, capturat in padurile Chinei

Redactia Descopera.ro | 11.13.2009 | ● Vizualizări: 885
Sarpe de dimensiuni colosale, capturat in padurile Chinei     sarpe, monstru, reptila, crazy zoo, zoologie, natura + zoom
Galerie foto (1)

Fotografia celui mai mare sarpe capturat vreodata a facut rapid inconjurul lumii dupa ce un grup de muncitori chinezi au postat imaginea uriasei creaturi pe internet. Aceeasi fotografie a aparut, initial, pe prima pagina a cotidianului People’s Daily, ziarul oficial al Partidului Comunist din China.

Martorii sustin ca giganticul boa nu este decat unul dintre cele doua exemplare descoperite intr-o padure, in timpul lucrarilor la o noua sosea ce trebuia sa strabata imprejurimile orasului Guping, provincia Jiangxi.

« In timpul sapaturilor, unul dintre muncitori a observat o pata de sange de o marime apreciabila si, dupa ce am continuat sapaturile, am scos la iveala un sarpe muribund de dimensiuni incredibile. In acelasi timp, un alt sarpe boa urias a aparut de nicaieri cu gura larg deschisa. Nu pot spune decat sa soferul a ramas paralizat de frica, in timp ce ceilalti colegi ai sai au fugit ca sa isi salveze vietile. Atunci cand s-au intors, soferul excavatorului nici nu se mai putea tine pe picioare », se sustine in articolul original.

De altfel, nefericitul sofer a fost atat de socat incat a suferit un atac de cord si a decedat in drum spre spital.Sarpele mort masura aproape 17 metri lungime si cantarea circa 300 de kilograme. Expertii biologi sustin ca un asemenea monstru trebuie sa fi avut o varsta de cel putin 140 de ani. Curios este ca, la scurt timp dupa ce oficialitatile chineze au fost de acord cu publicarea stirii, ele au negat veridicitatea acestora, sustinand ca totul este o inscenare si ca serpii uriasi nu au fost intalniti nicicand in jurul orasului Guiping.

CITESTE SI:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI