Prima pagină D:News

Cadou de Craciun: un Porsche de ciocolata

Redactia Descopera.ro | 12.13.2009 | ● Vizualizări: 203
Cadou de Craciun: un Porsche de ciocolata     cadouri de craciun, craciun, ciocolata, porsche 911 carrera s, porsche de ciocolata, masini + zoom
Galerie foto (2)

Cel mai cel cadou de Craciun – o masina Porsche 911 Carrera S... complet acoperita cu ciocolata. Intrebarea este daca acest dar inedit va fi oferit de catre domnii generosi doamnelor pretentioase sau invers.

Un dealer de masini din Olanda a gasit o metoda inedita pentru a-si atrage clientela cu ocazia Craciunului, aplicand nu mai putin de 175 de kilograme de ciocolata neagra pe caroseria supermasinii Porsche 911 Carrera S si inca 10 kg de ciocolata alba pentru a "desena" farurile.

Din fericire, bolidul de la Porsche Centrum Gelderland din Olanda, care poate fi achizitionat (cu ciocolata aferenta) la pretul de 77.000 de euro, a fost atent invelit in plastic inainte ca maestrul ciocolatier elvetian Jan Blanckelt sa-l transforme intr-o uriasa bomboana de ciocolata.Blanckelt a folosit 1.100 de tablete de ciocolata elvetiana pe care le-a topit si apoi le-a aplicat pe masina. "Exista o stransa legatura intre un Porsche 911 si ciocolata, ambele produse provocand ispite, pasiuni si distractie", isi motiveaza dealerul de la Porsche inedita optiune. Pana cand bolidul va fi cumparat, temperatura showroom-ului Porsche va fi mentinuta constanta, la cel mult 20 de grade C, pentru ca invelisul masinii sa nu se... topeasca.

CITESTE SI: