Prima pagină D:News

Hitler era ipohondru si dependent de sex

Redactia Descopera.ro | 01.29.2010 | ● Vizualizări: 8169
Hitler era ipohondru si dependent de sex     hitler, dependenta, sex, medicamente, drog + zoom
Galerie foto (1)

Fisa medicala secreta a Fuhrerului a fost facuta publica de istoricul Henrik Eberle si de Hans-Joachim Neumann, medic la principalul spital din Berlin, intr-o carte recent aparuta in Germania, intitulata “War Hitler krank?” (“Hitler era bolnav?”)

Adolf Hitler avea o rezerva de aur extras din dintii deportatilor de la Auschwitz pentru a-si trata cariile, si suferea de o dependenta de tranchilizante si stimulante sexuale, luand zilnic in total circa 82 de pastile, prescrise de medicul sau curant, Theodor Morell.

Cel putin din 1944, inainte de fiecare intalnire cu Eva Braun, complexatului Hitler i se faceau injectii cu doze mari de testosteron sau cu hormoni proveniti din prostata sau sperma taurilor tineri, un soi de Viagra a acelor vremuri. In plus, Fuhrerul suferea si de ipohondrie, cel mai tare temandu-se ca s-ar putea imbolnavi de cancer.

Potrivit informatiilor din cartea "War Hitler krank?" ("Hitler era bolnav?)", din care cotidianul Der Spiegel a publicat cateva pasaje, atunci cand Fuhrerul se simtea deprimat, doctorul Morell ii administra Pervitin, un medicament care induce dependenta, impreuna cu alte 81 de substante, de la zahar concentrat la vitamine. Un produs asemanator Pervitinului este astazi drogul "Crystal Meth", cunoscut de utilizatori ca "drogul Führerului".

Sursa: La Repubblica

CITESTE SI:

Tag-uri: hitler | dependenta | sex | medicamente | drog