Prima pagină D:News

Hitler era ipohondru si dependent de sex

01.29.2010 | ● Vizualizări: 6083
Hitler era ipohondru si dependent de sex     hitler, dependenta, sex, medicamente, drog + zoom
Galerie foto (1)

Fisa medicala secreta a Fuhrerului a fost facuta publica de istoricul Henrik Eberle si de Hans-Joachim Neumann, medic la principalul spital din Berlin, intr-o carte recent aparuta in Germania, intitulata “War Hitler krank?” (“Hitler era bolnav?”)

Adolf Hitler avea o rezerva de aur extras din dintiideportatilor de la Auschwitz pentru a-si trata cariile, si sufereade o dependenta de tranchilizante si stimulante sexuale, luandzilnic in total circa 82 de pastile, prescrise de medicul saucurant, Theodor Morell.

Cel putin din 1944, inainte de fiecare intalnire cu Eva Braun,complexatului Hitler i se faceau injectii cu doze mari detestosteron sau cu hormoni proveniti din prostata sau spermataurilor tineri, un soi de Viagra a acelor vremuri. In plus,Fuhrerul suferea si de ipohondrie, cel mai tare temandu-se ca s-arputea imbolnavi de cancer.

Potrivit informatiilor din cartea "War Hitler krank?" ("Hitler erabolnav?)", din care cotidianul Der Spiegel a publicat catevapasaje, atunci cand Fuhrerul se simtea deprimat, doctorul Morell iiadministra Pervitin, un medicament care induce dependenta, impreunacu alte 81 de substante, de la zahar concentrat la vitamine. Unprodus asemanator Pervitinului este astazi drogul "Crystal Meth",cunoscut de utilizatori ca "drogul Führerului".

Sursa: La Repubblica

CITESTE SI:

Tag-uri: hitler | dependenta | sex | medicamente | drog