Prima pagină D:News

Elefantii furiosi au distrus o scoala

02.16.2010 | ● Vizualizări: 135
Elefantii furiosi au distrus o scoala     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Locuitorii din Matkumtih, un sat din India, sunt terorizati de o turma de elefanti salbatici care coboara din jungla, in mijlocul satului, in cautare de hrana. Nimeni nu li se poate opune. Ultima lor isprava? Au distrus singura scoala din sat.

Conform martorilor oculari, indraznetele pahiderme au ruptportile scolii si au daramat toti peretii pana cand au ajuns inbucataria pentru elevi si profesori, unde au mancat toatealimentele destinate copiilor.

Animalele flamande au devorat 4 saci de orez, un sac de linte, plustoata rezerva de cartofi si banane. Se pare ca nu doar foamea i-aimpins pe elefanti la gestul lor violent, deoarece dupa ce s-auospatat in voie, cativa elefanti masculi tineri s-au distratvandalizand intreaga cladire, spargand pe rand ferestrele salilorde clasa, smulgand usile din tatani si distrugand cativa pereti.Amuzati de ispravile lor, elefantii au rupt in bucati cataloagelesi au manjit cu vopsea ruinele ramase in picioare.

Satenii marturisesc ca turma de elefanti vandali a mai distrus ocasa din satul invecinat, cu doar o noapte dinainte de ataculasupra scolii. Atunci, un elefant tanar s-a napustit in casacalcand usa in picioare si a distrus televizorul la care se uitatoata familia, dupa care a fugit mandru in jungla.

"Daca pana in prezent am pierdut cateva nopti asteptandu-ne laatacurile elefantilor tineri, ce ne vom face atunci cand masculiibatrani inarmati cu colti lungi vor incepe sa ne atace? Dupacaderea noptii, o sa ajungem precum satenii din cele 40 de sate dinzonele Basarda si Bansa care nu mai pot dormi de frica elefantilor"se plange Basudev Prasad, locuitor in satul cu scoalavandalizata.

Sursa: WeirdAsiaNews

CITESTE SI :