Prima pagină D:News

O fana inraita LOTR a construit o replica miniaturala a casei hobbitilor (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 04.30.2010 | ● Vizualizări: 126
O fana inraita LOTR a construit o replica miniaturala a casei hobbitilor (FOTO)     Stapanul Inelelor, LOTR, casa hobbitilor, Bilbo Baggins, J.R.R. Tolkien, fantezie, proiect, miniaturala, galerie foto, poze + zoom
Galerie foto (16)

Dupa ce a citit de mai multe ori trilogia Stapanul Inelelor, Maddie Chambers s-a decis sa isi duca pasiunea pentru aceasta poveste la urmatorul nivel si a creat o replica de tipul unei case de papusi a caminului personajului Bilbo Baggins.

Mama de gemeni, femeia s-a apucat de proiectul "casa hobbitilor" pe cand copiii ei nu aveau mai mult de un an. La inceput, s-a gandit ca nu va face mai mult decat sa construiasca un deal inverzit cu o usa rotunda in el, dar a inceput sa devina perfectionista si i-au tot venit idei de completare.Mai intai, s-a decis sa adauge un acoperis demontabil, apoi chiar sa deseneze proiectul, asemenea unuia arhitectural, adaugand camere, pana cand s-a decis sa faca in intregime replica casutei de povestea din care s-a inspirat. Proiectul a durat numai un an de zile pentru definitivare.

Poate parea mult, dar totul, de la casa in sine, pana la mobila si chiar mancarea, a fost facut de mainile lui Maddie, in aproximativ doua ore pe noapte si in timpul dupa-amiezii.

Sursa: Odditycentral

CITESTE SI:

DESCOPERA TRAVEL. Descopera lumea in care traiesti!