Cel mai mic notebook vine de la Sony (FOTO)

22 06. 2010, 14:07

VAIO P este un model unic al celor de la Sony, singurul notebook ce poate fi folosit chiar si in miscare, in timpul mersului sau in masina, dispunand de functii GPS si de accelerometru. Mai mic decat un notebook, mai inteligent decat un smartphone, noul PC miniatural este partenerul ideal pentru o experienta multimedia in miscare. Cantarind numai 600 de grame, aparatul este perfect adaptat la dimensiunile unui buzunar sau ale unei posete.



Oferind performantele unei configuratii complete Windows 7, gama VAIO P marcheaza prima serie de notebook-uri Sony cu GPS integrat si busola digitala. Ideal pentru orientare si informare, poate fi util in localizarea hotelului sau a celui mai apropiat restaurant intr-un oras necunoscut. Producatorul a anuntat un pret estimativ al dispozitivului de aproximativ 3.600 RON in momentul lansarii sale pe piata romaneasca.

Detalii tehnice:

  • Procesor Intel Atom Z540
  • Sistem de operare Windows 7 Home Premium Original (32 de biti)
  • Memorie de 2GB RAM
  • Dimensiunea ecranului 8 inch, ecran VAIO Plus
  • Touchpad cu prindere laterala
  • Placa grafica Intel Graphics Media Accelerator 500
  • Giroscop ce permite inversarea imaginii in functie de pozitia aparatului

Gama estivala VAIO mai include inca sase modele de notebook-uri, fiecare avand caracteristici unice si oferind un design minimalist si atractiv. Este vorba despre versiunile: VAIO E 14", cu un stil estetic inconfundabil si adecvat utilizarii cotidiene; VAIO M, usor, miniatural si simplu de folosit; VAIO F, cel mai avansat studio Full HD personal; VAIO E 15,5", care combina armonios puterea si eleganta; VAIO Z, cu design elegant, mobil si fiabil, dispunand de 6 GB de memorie RAM; si VAIO Y, foarte usor, cu o carcasa eleganta din aliaj de magneziu, cu articulatie cilindrica, autonomie extinsa si perspectiva extrem de detaliata a elementelor grafice afisate de display.

DESCOPERA lumea in care traiesti!

CITESTE SI: