Prima pagină D:News

Culmea ghinionului: i-a crescut mazare in plamani

08.12.2010 | ● Vizualizări: 147
Culmea ghinionului: i-a crescut mazare in plamani     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Un barbat din statul american Massachusetts a ajuns la spital acuzand dureri atroce in unul dintre plamani. La o investigatie detaliata, intregul corp medical al spitalului a fost socat: in plamanul barbatului incoltise si crescuse o planta de mazare!

Ron Sveden se lupta cu un efizem pulmonar rebel timp de catevaluni, pana in momentul in care s-a simtit atat de rau incat a decissa mearga de urgenta la spital. Dupa ce medicii i-au vizionatradiografia de la plamani, au concluzionat ca umflatura dinplamanul stang pare a fi un cancer.

Surpriza cea mare a avut loc in timpul operatiei, cand ciudataumflatura descoperita in plaman s-a dovedit a fi nimic altcevadecat o mica planta de mazare care atinsese lungimea de 1,25cm.

Medicii cred ca Ron Sveden a intentionat sa inghita bobul demazare, dar s-a inecat sau a tusit in acel moment, bobul de mazareajungand in cele din urma in caile respiratorii, de unde a coboratin plamani, unde a incoltit.

"Ironia sortii, consta in faptul ca imediat dupa operatie, primamasa servita la spital, era alcatuita din mazare. Am ras copios sinu m-am dat batut. Am mancat toata portia", declara amuzat,norocosul pacient.

Sursa: BBCNews

CITESTE SI: