Prima pagină D:News

Culmea ghinionului: i-a crescut mazare in plamani

Redactia Descopera.ro | 08.12.2010 | ● Vizualizări: 204
Culmea ghinionului: i-a crescut mazare in plamani     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Un barbat din statul american Massachusetts a ajuns la spital acuzand dureri atroce in unul dintre plamani. La o investigatie detaliata, intregul corp medical al spitalului a fost socat: in plamanul barbatului incoltise si crescuse o planta de mazare!

Ron Sveden se lupta cu un efizem pulmonar rebel timp de cateva luni, pana in momentul in care s-a simtit atat de rau incat a decis sa mearga de urgenta la spital. Dupa ce medicii i-au vizionat radiografia de la plamani, au concluzionat ca umflatura din plamanul stang pare a fi un cancer.

Surpriza cea mare a avut loc in timpul operatiei, cand ciudata umflatura descoperita in plaman s-a dovedit a fi nimic altceva decat o mica planta de mazare care atinsese lungimea de 1,25 cm.

Medicii cred ca Ron Sveden a intentionat sa inghita bobul de mazare, dar s-a inecat sau a tusit in acel moment, bobul de mazare ajungand in cele din urma in caile respiratorii, de unde a coborat in plamani, unde a incoltit.

"Ironia sortii, consta in faptul ca imediat dupa operatie, prima masa servita la spital, era alcatuita din mazare. Am ras copios si nu m-am dat batut. Am mancat toata portia", declara amuzat, norocosul pacient.

Sursa: BBCNews

CITESTE SI:

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI