Prima pagină D:News

Cel mai bogat print al lumii traieste intr-un lux de neinchipuit (FOTO)

Redactia Descopera.ro | 10.12.2010 | ● Vizualizări: 9917
Cel mai bogat print al lumii traieste intr-un lux de neinchipuit (FOTO)      cel mai bogat om din lume, Hassanal Bolkiah, Midas, aur, cel mai luxos palat din lume, masini luxoase, bogatie, comori, incredibil + zoom
Galerie foto (7)

Hassanal Bolkiah, sultanul Bruneiului si presedintele celui mai bogat stat din lume, un Midas modern, popular si opulent, foloseste aurul in absolut orice ii priveste existenta, s-a nascut mancand cu tacamuri din aur, iar hainele care l-au imbracat toata viata au fost si sunt tesute cu fire de aur si de argint.

Palatul in care locuieste Bolkiah, cel mai luxos din cate exista in lume, consta din 1788 de camere - unele tapetate cu aur si batute in diamante - 257 de bai scaldate in aur si argint si un garaj pentru, se spune, aproximativ 7.000 de masini.

Dintre camerele gazduite de imozantul palat, 650 sunt apartamente de lux, fiecare finisat in valoare de nu mai putin de 150.000 de euro.

Aceste cifre inseamna, printre altele, ca unui vizitator i-ar trebui 24 de ore ca sa inspecteze timp de numai 30 de secunde fiecare camera.Sultanul Bruneiului poseda, de asemenea, cel mai luxos avion din lume construit, partial, din aur.

Printul mai dispune si de un Boeing 747, in valoare de 100 de milioane de dolari, total reamenajat pentru a servi drept camin pentru inca 120 de milioane de dolari. Intre noile elemente aparute in fuselajul aeronavei se numara o piscina din aur pur.

Bolkiah mai are alte sase avioane mici si doua elicoptere.

La cererea speciala a influentului lider, compania Rolls Royce a combinat design-ul tipic al masinilor sale cu cel tipic autoturismelor Porche. Vehiculul rezultat este pastrat in Londra, pentru a-i servi printului pe durata sederii in Marea Britanie.

Sursa: Ontrader

Descopera lumea in care traiesti: