Nu te juca niciodata cu ursul! Nici daca l-ai crescut de mic.

09 11. 2010, 13:34

Incidentul s-a petrecut, evident, din vina omului. La sfarsitul unei zile de filmari pentru o reclama, dresorul inconstient a vrut sa le demonsteze prietenilor sai si colegilor de platou, cat de bland este Marty si cum se lupta ei doi in joaca in perimetrul cabanei care le serveste drept casa. Numai ca dresorul nu a studiat inainte terenul pe care cei doi urmau sa se tavaleasca in joaca, spre deliciul publicului spectator.

Cand Marty l-a trantit in joaca, dupa cum se poate observa si in fotografia efectuata de unul dintre membrii echipei de filmare, dresorul a cazut cu coloana vertebrala pe o piatra, pe care, din neglijenta, uitase sa o inlature de pe suprafata desemnta pentru tranta. Cazatura i-a provocat deplasarea catorva vertebre din zona lombara, insotite de dureri atroce.

Singurul care s-a dovedit cu capul pe umeri, a fost tocmai ursul Marty, care a simtit ca stapanul si prietenul sau a patit ceva grav, oprind joaca in momentul in care daca ar fi cazut peste dresor cu greutatea sa uriasa, cu siguranta i-ar fi fracturat acestuia coloana vertebrala.

Marty s-a comportat exemplar in continuare, uriasul brun pastrandu-si calmul si retragandu-se imediat pentru a permite echipei de medici sa-i transporte prietenul de urgenta la spital.

Sursa: YukuForum