Prima pagină D:News

iPhone - un succes de cofetarie

Redactia Descopera.ro | 01.02.2011 | ● Vizualizări: 99
iPhone - un succes de cofetarie     gadget, iPhone, prajitura, fursec, ciocolata + zoom
Galerie foto (1)

O mica patiserie din Japonia a devenit cunoscuta in toata tara, gratie unei inventii care s-a bucurat de mare succes: prajiturica in forma de iPhone.

Un fursec cu ciocolata, decorat manual cu "iconite" colorate si comestibile, care imita infatisarea celebrului gadget produs de Apple - aceasta e noutatea lansata in 2008 de Kumiko Kudo, proprietara patiseriei.

Initial realizata la comanda, ca un cadou personalizat pe care o clienta dorea sa il ofere sotului ei, de ziua lui, prajitura iPhone a ajuns, acum, sa fie ceruta de sute de clienti.

Succesul s-a datorat popularizarii ei, pe Twitter, de catre doua cunoscute personalitati japoneze, Kazuyo Katsuma (femeie de afaceri si scriitoare specializata in probleme economice) si cantareata pop Komi Hirose.

Pentru moment, iPhone-ul cu ciocolata este disponibil doar in Japonia si, cu toate ca nu e ieftin (2.730 yen, echivalentul a cca. 33 USD), listele de comenzi sunt atat de lungi, incat doritorii pot astepta pana la 2 luni pentru a-si primi gadgetul dulce.

Sursa: Discovery News