Prima pagină D:News

Groparii columbienii au facut recensamantul fantomelor

Redactia Descopera.ro | 01.05.2011 | ● Vizualizări: 128
Groparii columbienii au facut recensamantul fantomelor     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Un gropar-sef din orasul columbian Medellin a trecut la urmatorul nivel al “meseriei” sale, si anume acela de a realiza, in premiera mondiala, un adevarat “recensamant” al fantomelor, spiritelor si altor duhuri care populeaza cimitirul aflat in grija sa. Pana la ora actuala, subordonatii sai au reusit identificarea a nu mai putin de 215 fantome care locuiesc in interiorul cimitirului, 23 dintre aceste duhuri fiind filmate, fotografiate si avand deja cate un dosar...

"Fara indoiala, multe dintre cladirile si depozitele din Medellin sunt bantuite de diferite fantome. Sunt ani intregi de studii, documente si observatii care certifica acest fapt, indiferent daca unii oameni cred sau nu in existenta acestor spirite neodihnite. Din acest motiv, m-am gandit, in primul, rand la identificarea si inventarierea fantomelor aflate in cimitirul cu care firma mea are contract.

Oricine poate raporta o eventuala aparitie a fantomei, iar noi ne deplasam sa aflam identitatea fantomei raposatului. Orice martor vizual ne poate telefona sau scrie la adresa : censofantasmas@hotmail.com", declara presei William Betancur, propietarul Betancur Funeral Home, un celebru serviciu de pompe funebre din Medellin.

Groparul-sef sustine ca primeste informatii zilnic despre traseul fantomelor, iar in prezent lucreaza la "identificarea legaturilor dintre fantome si locurile pe care acestea aleg sa le bantuie", precum si la achizitionarea unui echipament ultrasensibil, care va fi folosit la urmarirea cat mai eficienta a duhurilor nelinistite.
Betancur are in plan si editarea unei carti, alaturi de lansarea unui film documentar cu acest subiect.

Sursa: YahooNews