Home » Istorie » În Pădurea Baciu, printre cele mai înfricoşătoare locuri din lume, au loc fenomene care nici astăzi nu pot fi explicate de specialişti

În Pădurea Baciu, printre cele mai înfricoşătoare locuri din lume, au loc fenomene care nici astăzi nu pot fi explicate de specialişti

Publicat: 16.10.2017
România are câteva „celebrităţi horror”, dar probabil cea mai importantă este pădurea de la marginea oraşului Cluj-Napoca, Pădurea Hoia Baciu, care se întinde pe aproximativ 300 de hectare.

Este considerat unul dintre cele mai intense locuri cu privire la activităţi paranormale, de la apariţii de fantome, OZN-uri, alte fenomene misterioase şi chiar înfăţişarea stranie a pădurii care stârneşte imaginaţia multor străini, scrie TopBuzz.

Numită şi Triunghiul Bermudelor din România, pădurea a luat numele de Hoia Baciu după ciobanul care şi-a pierdut 200 de oi în acest loc.

Copacii bizari din imaginea de mai jos sunt consideraţi sufletele celor omorâţi în pădure. Se spune că la miezul nopţii o pereche de ochi verzi se deschid şi apare o ceaţă foarte deasă.

Credit: TopBuzz

Alte activităţi paranormale sunt concentrate într-o zonă din pădure unde vegetaţia a murit. În acest loc, în anii ’60, biologul Alexandru Sift a fotografiat ceea ce credea a fi OZN-uri. De atunci, zvonurile despre fenomenele paranormale din pădure s-au înmulţit şi au ajuns în atenţia publicului larg.

De asemenea, în cele mai întunecate zone din pădure apar fascicule de lumină. Sift a explorat fenomenul, menţionând că ştiinţa nu îl poate explica, ceea ce este desigur şi aspectul cel mai interesant al Pădurii Hoia-Baciu: oamenii de ştiinţă nu pot aduce dovezi care să facă înţelese diversitatea de fenomene care au loc.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Ce se află în pădurea Baciu? Primul film despre fenomenele paranormale din pădurea bântuită din România – VIDEO

Ce se afla in padurea Baciu?

Top 18 cele mai înfricoşătoare locuri din lume conform 9GAG. O zonă din România se află pe primul loc

Ce se întâmplă în noaptea de Sânziene? Tot ce trebuie să ştii despre sărbătoarea Sânzienelor

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase