Home » Lumea digitală » Periuţa de dinţi inteligentă care filmează în interiorul gurii – VIDEO

Periuţa de dinţi inteligentă care filmează în interiorul gurii – VIDEO

Periuţa de dinţi inteligentă care filmează în interiorul gurii – VIDEO
Publicat: 08.06.2016
Potrivit American Dental Association, periuţele electrice sunt mai eficiente la curăţarea dinţilor decât cele normale.

Firma Onvi a lansat periuţa de dinţi inteligentă Prophix, ce are montată o cameră care filmează în interiorul gurii utilizatorului atunci când acesta se spală pe dinţi, pentru a-l ajuta să nu neglijeze anumite zone ale danturii.

Potrivit American Dental Association, periuţele electrice sunt mai eficiente la curăţarea dinţilor decât cele normale. Dar chiar şi cu acestea, oamenii pot neglija anumite zone ale danturii.

Firma Onvi speră să rezolve această problemă prin montarea unei camere care filmează interiorul gurii utilizatorului atunci când acesta se spală pe dinţi, scrie Go4it.

Conform datelor Oral-B, 80% dintre oameni nu periază suficient de bine cel puţin o parte a danturii, iar 60% nu periază deloc molarii din spate. Mai mult, deşi dentiştii recomandă sesiuni de periaj de cel puţin două minute, media este de aproximativ 45 de secunde.

Periuţa inteligentă Prophix dispune de aplicaţie dedicată şi transmite pe smartphone un stream video live din interiorul gurii. Camera de pe dispozitiv filmează la calitate Full HD (1.080p). În cutie mai sunt diverse capete şi o mică oglindă. Periuţa poate face şi poze la locurile care par afectate de carii sau tartru, astfel încât utilizatorul să le poată arăta dentistului.

Periuţa inteligentă a celor de la Onvi nu este ieftină şi costă 400 de dolari.

Preţul este dublu comparativ cu cel al unor alte modele inteligente existente pe piaţă, precum Sonicare FlexCare Platinum sau Oral-B 7000 SmartSeries.

Sursa: Go4it

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase