Home » Lumea digitală » Facebook simplifica aplicaţia Messenger

Facebook simplifica aplicaţia Messenger

Publicat: 19.01.2018
Facebook simplifica aplicaţia Messenger
Facebook a transformat aplicaţia Messenger într-o platformă de sine stătătoare, ridicând anumite funcţii mai sus în pagină decât simpla funcţionalitate de „mesagerie”. Avem acum posibilitatea de a publica „poveşti” asemeni Snapchat şi Instagram, avem posibilitatea de a juca diverse jocuri şi alte capabilităţi avansate pentru realizarea de fotografii, precum filtre 3D şi abţibilduri colorate. Odată cu lansarea versiunii Messeneger Lite, care renunţă la toate aceste artificii, mulţi utilizatori au renunţat la aplicaţia principală, iar Facebook promite să simplifice din nou această variantă.
2018 va fi anul în care Facebook Messenger revine la vechile sale obiceiuri: furnizarea unui serviciu simplu şi rapid pentru mesagerie instantă. Reprezentanţii companiei au recunoscut că în ultima perioadă, aplicaţia a devenit foarte aglomerată, iar anumite funcţii nu sunt folosite foarte des de utilizatori, deci vor putea fi eliminate sau înlocuite cu altele mai interesante.
 
Desigur, nu putem decât intui ce schimbări sunt pregătite pentru Facebook Messenger, momentan, întrucât nu au fost făcute declaraţii oficiale în acest sens. Având în vedere cât de nepopulare sunt postările zilnice din tab-ul de sus numit „My Day” (clona de stories), probabil că aceasta va fi prima care va dispărea. Jocurile, deşi sunt o adiţie nouă a aplicaţiei, nu par să fie atât de populare pe cât se aşteptau cei de la Facebook, deci ar fi un pas în plus spre simplificare eliminarea acestui tab.
 
Citeşte continuarea pe Go4it
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase