Prima pagină Lumea digitala

Revine Samsung la un model de telefon pliabil din 2016? Fotografii neoficiale susţin acest zvon

Redactia Descopera.ro | 06.21.2018 | ● Vizualizări: 587
Credit: Justin Main/Unsplash     + zoom
Galerie foto (1)

Samsung lucrează de mulţi ani la un concept de smartphone cu ecran pliabil. În trecut am primit „pe surse” diverse documente interne din cadrul Samsung care prezentau design-ul sau modul în care software-ul urma să gestioneze ecranul supradimensionat, însă acum vedem pentru prima dată un prototip real al modelului cu două ecrane „Project Valley”, care trebuia să fie lansat în 2016. Sursa fotografiilor este un utilizator de Twitter din China care a fotografiat telefonul din toate unghiurile.

Uitându-ne la Samsung Project V sau SM-G929F, cum este listat pe Twitter, nu este greu să ne dăm seama de ce compania coreeană nu a dorit să lanseze acest model. Pe lângă faptul că din punct de vedere al design-ului, acesta nu se împacă foarte bine cu restul gamei de produse, avem de a face cu un smartphone cu două ecrane foarte gros şi care probabil urma să fie lansat la un preţ foarte mare.

La o primă vedere, nu este foarte diferit faţă de ceea ce a adus pe piaţă anul trecut ZTE cu modelul Axon M, care de asemenea beneficiază de două ecrane pliabile, o construcţie groasă şi o singură cameră foto. Între timp, samsung nu a renunţat la ideea unui smartphone pliabil, însă se concentrează pe realizarea unuia cu ecran OLED flexibil, care să poată permite transformarea telefonului într-o tabletă, la nevoie.

Citeşte continuarea şi vezi foto pe go4it.