Home » Lumea digitală » Facebook Messenger primeşte funcţia de traducere automată a mesajelor

Facebook Messenger primeşte funcţia de traducere automată a mesajelor

Facebook Messenger primeşte funcţia de traducere automată a mesajelor
Publicat: 24.06.2018
Conversaţiile incomode cu prieteni şi contacte de afaceri de altă naţionalitate vor fi de domeniul trecutului pentru utilizatorii serviciului Facebook Messenger, aplicaţia pentru mobil urmând să propună traducerea în timp real a schimburilor de mesaje.
Versiunea actualizată a aplicaţiei va fi livrată mai întâi utilizatorilor din Statele Unite şi Mexic, urmând ca şi alte limbi de circulaţie internaţională să fie suportate în curând, scrie Go4it.
 
Momentan, limitată la limbile spaniolă şi engleză, funcţia de traducere automată a conversaţiilor Facebook Messenger este disponibilă simultan pentru toţi participanţii la discuţie, fiecare primind traducerea mesajului în limba nativă. Pentru a evita apariţia de confuzii în cazul traducerilor inexacte, sunt prezentate simultan atât textul original dar şi versiunea tradusă a mesajului, lăsând utilizatorilor libertatea să apeleze la alte forme de interpretare pentru lămurirea situaţiei.
 
Din păcate, pentru traduceri în alte limbi decât cele suportate de aplicaţie, utilizatorii Facebook Messenger trebuie să preia textul într-o altă aplicaţie pentru traduceri (ex. Google Translate), folosind operaţiuni copy/paste.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase