Home » Lumea digitală » iRobot Roomba i7+, robotul ce aspiră şi duce gunoiul după ce termină

iRobot Roomba i7+, robotul ce aspiră şi duce gunoiul după ce termină

iRobot Roomba i7+, robotul ce aspiră şi duce gunoiul după ce termină
Publicat: 10.09.2018
Create pentru cei care nu pot fi deranjaţi cu activităţi plictisitoare, cum ar fi măturatul propriei camere, aspiratoarele robotizate reuşesc să memoreze „harta” locuinţei şi în general fac o treabă destul de bună la partea de curăţenie. Ba chiar se ocupă şi de încărcarea acumulatorului „parcând” în faţa adaptorului de alimentare atunci când este cazul. Rămâne însă o problemă: cineva tot trebuie să descarce caseta de colectare a aspiratorului şi să verse gunoiul la coş.
Înlocuitor pentru modelul Roomba 960, modelul Roomba i7+ este livrat cu un accesoriu suplimentar care se ataşează staţie de încărcare a acumulatorului. Luând forma unui coş de gunoi care poate fi accesat de la partea de sus.
 
În funcţie de starea locuinţei, Roomba i7+ poate face câteva cicluri de curăţenie înainte ca propriul compartiment de colectare să se umple. Ajutat cu staţia de alimentare prevăzută cu compartiment separat pentru gunoi, Roomba i7+ poate evacua praful colectat la finalul fiecărui ciclu de curăţare.
 
Cu de 30x capacitatea casetei de colectare din aspirator, sacul extern poate fi extras fără a risca vărsarea conţinutului şi înlocuit cu altul curat.
 
Continuarea pe Go4it.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase