Home » Lumea digitală » O nouă imagine neoficială a OnePlus 7 care demonstrează adaptabilitate la schimbările pieţei

O nouă imagine neoficială a OnePlus 7 care demonstrează adaptabilitate la schimbările pieţei

O nouă imagine neoficială a OnePlus 7 care demonstrează adaptabilitate la schimbările pieţei
Publicat: 15.01.2019
OnePlus se poate adapta foarte repede la trend-urile pieţei, în ultimii doi ani având lansări ale smartphone-urilor cu un design competitiv, adaptat la cele mai recente tendinţe. Mai întâi a fost OnePlus 5T, cu ecran 18:9, apoi a fost lansat OnePlus 6 cu notch, iar de curând OnePlus 6T cu un notch şi mai mic, în formă de picătură de apă. OnePlus 7 ar putea să evite însă decuparea ecranului folosind un sistem slider, sugerează o imagine „spion” cu un prototip al telefonului.

În timp ce companii precum Samsung şi Huawei au adoptat deja design-ul cu display perforat, OnePlus crede că ar putea să ofere o experienţă mai plăcută utilizatorilor prin implementarea unui sistem de tip slider care ascunde camera. Astfel, ecranul este complet şi acoperă aproape toată suprafaţa frontală a telefonului, în timp ce camera frontală poate fi pornită doar la nevoie, printr-o simplă glisare a ecranului în jos. Acest design a fost deja adoptat de companii precum Xiaomi şi Lenovo, fiind implementat în cele mai recente modele de top, dar şi de Huawei în realizarea lui HONOR Magic 2.

Imaginea arată prototipul lui OnePlus 7 într-o carcasă care poate proteja liniile de design ale telefonului în cazul unui leak, însă decupajele din partea de sus şi faptul că acea parte a carcasei este goală sugerează că acolo are loc camera frontală şi senzorii de pe partea din faţă, care apar atunci când display-ul este „tras în jos”. Deasupra ecranului poate fi observată o grilă subţire care poate proteja difuzorul pentru apeluri. Pentru a oferi mai multă veridicitate acestei imagini, cel care a realizat-o a pus telefonul lângă un OnePlus 6T în varianta „prototip”, într-o carcasă de plastic similară.

Imagini tridimensionale ale telefonului bazate pe această fotografie neoficială au început deja să apară, dezvăluind în mare înfăţişarea telefonului fără carcasa de protecţie din plastic. La o primă privire, avem de a face cu un telefon OnePlus obişnuit, cu ecran complet, slider-ul fiind singurul element cu adevărat nou în materie de design.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase