Home » Lumea digitală » iPhone SE revine în magazine, dar cu preţ redus

iPhone SE revine în magazine, dar cu preţ redus

iPhone SE revine în magazine, dar cu preţ redus
Publicat: 25.01.2019
iPhone SE a ieşit din planul de producţie în toamna anului trecut, în urma lansării noilor modele iPhone XR, iPhone XS şi XS Max. Eliminarea acestuia din ofertă a conincis cu renunţarea la iPhone X şi iPhone 6S şi 6S Plus din oferta Apple. Motivul revenirii constă în vânzarea slabă ale modelelor mai noi, astfel că Apple pare să încerce să facă profit în urma lichidării stocurilor de iPhone SE pe care le mai are în depozite.

Aşa cum şi iPhone X a revenit pe piaţă la scurt timp după lansarea iPhone XR, şi iPhone SE poate fi acum cumpărat din nou de pe Apple.com, unde este disponibil la cel mai mic preţ pe care l-a avut vreodată. Telefonul este listat în versiunea de 32 GB la 250 de dolari pe site-ul din Statele Unite al companiei, cu 100 de dolari mai puţin faţă de preţul pe care îl avea înainte să fie scos din ofertă. De asemenea, versiunea cu 128 GB stocare este disponibilă la (doar) 300 de dolari americani, scrie go4it.

Probabilitatea cea mai mare este ca aceste dispozitive să fie disponibile în număr limitat, pentru a lichida stocul existent, mai ales că acestea nu au apărut şi pe site-urile magazinelor europene Apple. La nivel hardware, iPhone SE-ul care este acum la vânzare nu oferă nimic în plus faţă de modelele mai vechi ale telefonului, deci ecranul de 4” şi chipset-ul Apple A9 sunt în continuare folosite.

Acest smartphone a fost lansat în 2016 şi încă primeşte suport pentru iOS 12. De asemenea, va mai primi probabil şi actualizări la cel puţin încă două versiuni înainte de a fi eliminat de pe lista dispozitivelor cu suport. Următorul dispozitiv care nu va mai primi suport software va fi cel mai probabil iPhone 5S, care a fost lansat în toamna anului 2013.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase