Home » Lumea digitală » ASUS ZenFone 6, un smartphone cu o cameră rotativă – VIDEO

ASUS ZenFone 6, un smartphone cu o cameră rotativă – VIDEO

ASUS ZenFone 6, un smartphone cu o cameră rotativă – VIDEO
Publicat: 25.05.2019
ASUS ZenFone 6 a fost lansat oficial săptămâna trecută, iar smartphone-ul vine cu o cameră rotativă inedită şi cu o baterie de capacitate mare.

ASUS a lansat oficial săptămâna trecută noul său smartphone vârf de gamă, ZenFone 6. Acesta include o cameră inedită, numită Flip, care este, în acelaşi timp, cameră principală şi cameră pentru selfie-uri. Mai mult, ASUS ZenFone 6 încorporează o baterie cu capacitate generoasă, de 5.000 mAh, potrivit Gândul.

Deoarece camera este rotativă, ecranul cu diagonala de 6,4 inchi nu este decupat şi acoperă aproape toată partea frontală (92% din suprafaţă). Display-ul este protejat de sticlă Gorilla Glass 6.

Pe scurt, ASUS ZenFone 6 rulează Android 9.0, are chipset Snapdragon 855, până la 8 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 256 GB.

Camera duală a dispozitivului are doi senzori, unul principal de 48 MP şi altul secundar de 13 MP, cu unghi larg de 125°.

Flip Camera este motorizată şi se roteşte atunci când utilizatorul doreşte să îşi facă un selfie. „Modulul Flip Camera este fabricat din metal lichid (aliaj amorf), un material avansat ce este cu 20% mai uşor decât oţelul inoxidabil, dar de patru ori mai rezistent. Pentru protecţie suplimentară, un senzor de acceleraţie din modul detectează rata accelerării, permiţând Flip Camera să întoarcă automat modulul într-o poziţie sigură atunci când telefonul cade”, potrivit producătorului ASUS. 

Go4it: ZenFone 6 – primele impresii despre telefonul high-end de la ASUS

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase