Home » Lumea digitală » Google creşte numărul de reclame afişate pe dispozitive mobile

Google creşte numărul de reclame afişate pe dispozitive mobile

Google creşte numărul de reclame afişate pe dispozitive mobile
Publicat: 19.05.2019
Acţionând sub pretextul de a ajuta utilizatorii să găsească mai uşor informaţii despre produsele pe care intenţionează să le cumpere, Google va afişa în curând mai multe reclame pe dispozitive mobile.

Aşa numitele Discovery ads vor fi puse la dispoziţia tuturor furnizorilor de publicitate începând cu a doua jumătate a acestui an. Noul format permite afişarea a până la 8 reclame simultan, care pot fi parcurse folosind comenzi swipe.

Pe lângă Discovery ads, Google va livra pe dispozitive mobile şi Gallery ads, un format de reclame destinat motorului Google Search, conţinând până la opt reclame care pot fi parcurse folosind comenzi swipe.

„Combinând intenţia de căutare cu un format vizual interactiv, noile Gallery ads pot ajuta companiile să transmită mai uşor mesajul brandului respectiv”.

Pe lângă cele două formate de reclame nou introduse, Google va continua să afişeze şi reclame standard în feed-ul Discover, prezent în meniul Home Screen al multor dispozitive cu Android, cât şi în aplicaţia Google.

Continuarea în Go4it!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase