Cât de rezistent la apă este iPhone 11?

04 11. 2019, 15:00

Comparat ediţiei standard iPhone 11, modelul iPhone 11 Pro oferă aceeaşi certificare IP68 pentru protecţie la apă şi praf, însă Apple a decis să pluseze dublând adâncimea maximă garantată la care telefonul poate fi scufundat fără a risca pierderea garanţiei. Acceptând provocarea, jurnaliştii publicaţiei CNET au decis să testeze ambele versiuni iPhone 11 la adâncimea maximă de 4 metri, chiar dacă modelul non-Pro este garantat pentru numai 2 metri, încercând să afle dacă există diferenţe în calitatea etanşării elementelor de carcasă şi care ar putea fi punctele slabe.

În mod previzibil, iPhone 11 Pro a trecut cu brio de scufundare cu o durată de 30 minute. Surpriza este că şi iPhone 11 a ieşit aparent intact, sigura modificare sesizată fiind sunetul ceva mai înfundat redat prin difuzorul aflat la partea de jos.

Fără o concluzie suficient de dramatică, testul a continuat cu o încercare menită să demonstreze ce se întâmplă dacă foloseşti iPhone 11 în scufundări la adâncimi mult mai mari decât cea recomandată de producător.

Citeşte continuarea pe G04it!