Home » Lumea digitală » Apple a dezvoltat un scut transparent pentru medicii din spitale

Apple a dezvoltat un scut transparent pentru medicii din spitale

Apple a dezvoltat un scut transparent pentru medicii din spitale
Publicat: 07.04.2020
Inginerii Apple s-au orientat către echipamente de protecţie pentru medici, dezvoltând un „scut” transparent simplu, eficient şi uşor de transportat.

Apple este o companie cunoscută în primul rând pentru dispozitive mobile şi computere, însă din când în când aceasta dezvoltă şi câteva produse mai puţin obişnuite. În urmă cu aproape 30 de ani, compania a dezvoltat o pereche de pantofi sport pentru angajaţii săi, iar acum câtiva ani aflam zvonuri despre o cutie de pizza rotundă, dezvoltată pentru uz intern. Ei bine, în plină pandemie de COVID-19, inginerii Apple s-au orientat către echipamente de protecţie pentru medici, dezvoltând un „scut” transparent simplu, eficient şi uşor de transportat.

Tim Cook a publicat pe contul său de Twitter un mesaj în care anunţă că Apple va ajuta medicii din spitalele din toată lumea. Deja compania a donat peste 20 de milioane de măşti de protecţie folosind furnizorii săi de componente, iar acum, se orientează către dezvoltarea şi livrarea de scuturi de protecţie transparente, dedicate personalului medical.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase