Home » Lumea digitală » Unele telefoane OnePlus 8 Pro, livrate cu ecranul defect

Unele telefoane OnePlus 8 Pro, livrate cu ecranul defect

Unele telefoane OnePlus 8 Pro, livrate cu ecranul defect
Publicat: 05.05.2020
După mai multe schimburi de mesaje cu cumpărătorii nemulţumiţi în încercări repetate de remediere prin software a problemelor semnalate, inginerii OnePlus confirmă existenţa unor defecte de natură hardware la telefoanele OnePlus 8 Pro şi prezintă clienţilor trei modalităţi de rezolvare a situaţiei.

Chiar dacă anunţul oficial pe acest subiect se lasă aşteptat, reprezentanţii OnePlus au confirmat deja prin corespondenţa purtată cu posesorii de telefoane OnePlus 8 Pro că unele din exemplarele livrate au probleme cu ecranul care nu pot fi rezolvate prin instalarea unei revizii de firmware. Cel puţin unuia dintre clienţii nemulţumiţi i-a fost propusă soluţionarea problemei prin returnarea telefonului defect, opţiunile disponibile fiind repararea prin înlocuirea ecranului, înlocuirea fizică a dispozitivului cu un alt exemplar funcţional sau returnarea integrală a preţului plătit la cumpărare.

Vestea bună este că nu toate exemplarele OnePlus 8 Pro sunt defecte, problemele părând să fie limitate la unul dintre primele loturi de telefoane livrate clienţilor în urma campaniei de precomandă.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase