Home » Lumea digitală » Ce vei putea să faci cu Google Chrome începând de săptămâna aceasta

Ce vei putea să faci cu Google Chrome începând de săptămâna aceasta

Ce vei putea să faci cu Google Chrome începând de săptămâna aceasta
Credit foto: Pixabay
Publicat: 19.05.2020

Chrome va permite utilizatorilor să organizeze paginile deschise.

Google a prezentat o soluţie pentru cei care atunci când stau pe internet aleg să deschidă o mulţime de file noi în browser-ul lor, mai exact, de acum aceştia vor avea opţiunea de a le organiza şi eticheta cu culori sau chiar cu nume, notează The Nextweb.

Chrome nu este primul browser care permite utilizatorilor să organizeze paginile deschise în acest fel, de-a lungul timpului alte browsere şi chiar şi unele extensii permiţându-ne să facem asta. Totuşi, din fericire, această soluţie de la Google se dovedeşte a fi intuitivă şi, în plus, permite salvarea grupurilor pentru a putea fi găsite şi redeschise cu o altă ocazie.

Organizarea numărului mare de pagini în Google

Această nouă caracteristică a Chrome a fost testată de către angajaţii companiei, dar şi de către un grup de utilizatori obişnuiţi. Aceste teste au dovedit utilitatea funcţiei, dar au şi reuşit să dezvăluie o serie de detalii legate de modul în care această funcţie va fi folosită. Aparent, aceste teste au arătat că un număr mare de pagini va fi organizat fie în funcţie de gradul de urgenţă, fie în funcţie de subiectul acestora.

Cei care au testat această funcţie explică faptul că Google sugerează folosirea emojiurilor, cel mai probabil, pentru a reduce din numărul de caractere folosite pentru a denumi un astfel de grup, dar şi pentru a uşura identificarea acestora. Sursele spun că această nouă funcţie de organizare ar trebui să fie disponibilă pentru publicul larg odată cu următorul update.

Citeşte şi:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase