Home » Lumea digitală » HBO Go și HBO Now vor fi ”înghițite” de HBO Max

HBO Go și HBO Now vor fi ”înghițite” de HBO Max

HBO Go și HBO Now vor fi ”înghițite” de HBO Max
Publicat: 16.06.2020

HBO a anunțat că va începe tranziția de la aplicațiile HBO Go și HBO Now la HBO Max.

Primul pas este să închidă complet aplicația HBO Go pentru o parte dintre utilizatorii săi. Aceștia vor fi mutați pe noul serviciu HBO Max. Este important de menționat că această schimbare va avea mai întâi loc în SUA, unde HBO deține cele trei servicii diferite menționate anterior. Compania dorește astfel să își consolideze eforturile de distribuție digitală într-un singur serviciu unitar.

De ce se închide HBO Go

HBO Go a fost dezvoltat ca o soluție de streaming oferită operatorilor care vând servicii HBO. Aceasta oferă acces la tot conținutul HBO original și licențiat pe perioade limitate. Totuși, acesta era la început strâns legat de un abonament de televiziune prin cablu. Abia de curând a apărut opțiunea de a înregistra un abonament separat.

În SUA însă, HBO nu a făcut niciodată această tranziție pentru HBO Go. Acolo, HBO Now a fost soluția de abonare directă. Astfel, compania s-a ales cu două servicii diferite care oferă în mare parte același conținut. Totuși, odată cu creșterea în popularitate a serviciilor de streaming, compania consideră că are nevoie de un serviciu și mai cuprinzător. Așa a apărut HBO Max, un serviciu care va concura direct cu Netflix, Amazon Prime Video și noul Disney Plus.

HBO Max vine cu o nouă aplicație și cu mult mai mult conținut din afara HBO. Este vorba despre conținut exclusiv de pe Cartoon Network, acces la filmele Warner Bros. și multe alte parteneriate cu regizori sau studiouri de film celebre.

Citește continuarea pe Go4it!

Motivul pentru care HBO Max a retras un film recompensat cu opt premii Oscar

Serialul inspirat de ”Gossip Girl: Intrigi la New York”, în lucru la HBO Max

HBO va lansa un documentar despre filmările pentru ultimul sezon ”Game of Thrones”

„Leaving Neverland”, cu acuzatorii lui Michael Jackson, una dintre cele mai urmărite producţii HBO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase