Home » Lumea digitală » Acum poți juca Counter-Strike 1.6 direct din browser!

Acum poți juca Counter-Strike 1.6 direct din browser!

Acum poți juca Counter-Strike 1.6 direct din browser!
Publicat: 20.06.2020

Counter-Strike 1.6, unul dintre cele mai populare jocuri video din istorie, poate fi jucat acum în browserul de internet. Cei interesați nu trebuie să instaleze nimic.

Utilizatorii pot juca CS 1.6 intrând, pe propriul risc, pe acest site. De acolo, aleg un sever disponibil și așteaptă câteva secunde sau minute, în funcție de conexiunea la internet și zona în care este situat serverul, pentru ca resursele să fie încărcate. Sunt disponibile servere în Europa, Asia, Canada, Brazilia, India și SUA.

Cei interesați pot închiria servere private. Tranzacțiile se fac prin intermediul „Gold”, moneda acceptată pe site. Un server Private Plus, care are 10 sloturi pentru jucători, costă 8 Gold pe lună. Un Gold poate fi achiziționat în schimbul unui dolar.

La momentul redactării acestui articol, în jurul orei 09:00, erau 1.056 de jucători pe site.

Nu știm cât de legală este platforma care găzduiește Counter-Strike 1.6 online. Drepturile asupra francizei sunt deținute de compania Valve Corporation.

Cei care caută o versiune mai finisată de CS pot descărca gratuit, din Steam, Counter-Strike: Global Offensive. CS:GO este și mai atractiv acum, după ce a primit un nou mod de joc de tip Battle Royale, numit Danger Zone.

Dezvoltat în 1999 pe baza Half-Life de doi studenți, Minh Le și Jess Cliffe, Counter-Strike a devenit un fenomen mondial și a dat naștere unei francize care este foarte populară și astăzi.

Citește continuarea pe Go4it!

TOP 10 Cele mai violente jocuri video din toate timpurile

Jocurile video îmbunătăţesc atenţia vizuală în cazul gamerilor experimentaţi

Cum a evoluat industria jocurilor în deceniul care se încheie

Cât de afectată este industria dezvoltatorilor de jocuri video din România de criza COVID-19

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase