Home » Lumea digitală » Google Photos va primi un update în curând

Google Photos va primi un update în curând

Google Photos va primi un update în curând
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 01.07.2020

Photos este un serviciu de la Google aproape indispensabil pentru utilizatorii de smartphone-uri.

Acesta nu doar că servește drept galerie foto pe multe telefoane cu Android, dar poate stoca complet gratuit toate fotografiile și filmările personale, indiferent de platformă. Astfel, ai acces oricând la toate amintirile plăcute, de pe oricare dispozitiv și fără efort. Din acest motiv, atunci când apar schimbări în modul de funcționare al serviciului, multă lume observă. Iată ce aduce nou cel mai nou update al aplicației Google Photos de mobil.

Google Photos primește o identitate vizuală nouă

Google a lansat deja o nouă versiune de Google Photos, care va ajunge în curând la toți utilizatorii. Cele mai evidente schimbări vor fi la nivelul interfeței. În primul rând, aplicația de mobil primește o nouă pictogramă. Aceasta este diferită, dar nu imposibil de recunoscut în meniul telefoanelor. Meniurile sunt mai aerisite și semnificativ simplificate, pentru a fi mai ușor de navigat.

Aplicația va avea numărul de secțiuni ale interfeței reduse. Vor rămâne doar trei secțiuni principale, iar butoanele vor fi mai bine evidențiate. De asemenea, funcționalitatea Memories va fi mult mai proeminentă, întrucât sunt peste 120 de milioane de utilizatori care o folosesc constant. Aceasta va primi tot felul de funcții noi precum afișarea de colaje, fotografii editate în cloud și animații de acum înainte.

Citește continuarea pe Go4it!

Facebook a lansat o funcție nouă. Cum pot fi transferate pozele şi clipurile direct în Google Photos

Cum pot fi transferate pozele şi clipurile video de pe Facebook în Google Photos

Utilizatorii iPhone nu vor mai avea acces la opţiune de încărcare nelimitată pe Google Photos

Google lansează Gallery Go, o alternativă „uşoară” la Google Photos

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase