Home » Lumea digitală » Care sunt telefoanele care vor primi update la EMUI 11?

Care sunt telefoanele care vor primi update la EMUI 11?

Care sunt telefoanele care vor primi update la EMUI 11?
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 10.07.2020

Ne putem aștepta de la Huawei să folosească Android 11 ca bază pentru versiunea sa personalizată EMUI.

Huawei se pregătește de lansarea din toamnă a dispozitivelor din seria Mate. Până acum știm despre modelele Mate 40 și Mate V că ar putea debuta înainte de finalul anului 2020. Totuși, acestea vor debuta după lansarea oficială a sistemului de operare Android 11, care ar putea fi publicat de Google la sfârșitul verii.

Interfața EMUI de la Huawei există deja de 8 ani

EMUI 11 a fost confirmat oficial de Wang Chenglu, președintele diviziei Huawei Consumer Business Software, pe contul său de Weibo. Acesta nu a vorbit însă în detaliu despre el, însă a dezvăluit faptul că în 2020 este cea de-a opta aniversare software-ului Android personalizat de companie. Acest software este programat să fie dezvăluit și lansat cândva în cel de-al treilea trimestru al anului.

Simultan, pe site-ul Huawei Club, au apărut informații neoficiale publicate de fani despre dispozitivele care vor primi acces la EMUI 11. Fiind vorba despre un software bazat pe Android 11, ne putem aștepta ca Huawei să adauge noutățile integrate de Google în versiunea AOSP a sistemului de operare. Compania chineză este însă cunoscută pentru modificările majore din sistemul de operare Android, EMUI 11 având multe funcții pe care dispozitivele Pixel sau cele care folosesc Android One nu le au încă, în special la capitolul optimizare AI în fundal.

Citește continuarea pe Go4it!

Ce telefoane Huawei vor primi EMUI 10.1?

Cine este și ce avere are bătrânelul care conduce compania Huawei

Timp de două luni la rând Huawei a fost cel mai mare producător de smartphone-uri

Donald Trump acuză că Huawei şi Hikvision sunt folosite de China pentru spionaj. Ce spune un expert în IT

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase