Home » Lumea digitală » Ediţie specială de lux pentru PlayStation 5. Cât costă o consolă placată cu aur de 24 de karate

Ediţie specială de lux pentru PlayStation 5. Cât costă o consolă placată cu aur de 24 de karate

Ediţie specială de lux pentru PlayStation 5. Cât costă o consolă placată cu aur de 24 de karate
Sursa foto: trulyexquisite.co.uk
Publicat: 27.07.2020

O companie din Marea Britanie a dezvăluit o ediţie specială pentru consola PlayStation 5 acoperită în totalitate cu aur de 24 de karate.

Există şi o variantă de „buget”, cu aur de 18 karate. Inclusiv controllerele sau căştile sunt acoperite cu aur. Playstation 5 va fi lansat oficial toamna aceasta.

PlayStation 5 nici nu a fost lansat încă, dar a apărut o ediţie specială pentru bogaţi.

Ce preț ar putea avea consola placată cu aur

O companie din Marea Britanie care transformă gadgeturile în obiecte de lux a prezentat noul PlayStation 5, acoperit în întregime cu aur.

Nu doar consola este acoperită cu aur, ci şi controllerele sau căştile. Compania nu a dezvăluit preţul momentan. Versiunea pentru Playstation 4 ajunge însă la 9.000 de euro iar această nouă versiune va avea un cost similar.

Când va fi lansată consola

Playstation 5 a fost prezentat pentru prima dată în luna iunie, la 7 ani de la apariţia generaţiei precedente, notează Mediafax.

„Vrem ca tu să te bucuri de beneficiile unice ale trecerii de la o generaţie la alta. Vom lansa consola anul acesta şi vom avea multe lucruri de dezvăluit. Bine aţi venit în era PlayStation 5”, spune Jim Ray – CEO Sony Interactive Entertainment.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase