Home » Lumea digitală » Joe Rogan este de părere că jocurile video reprezintă o problemă

Joe Rogan este de părere că jocurile video reprezintă o problemă

Publicat: 29.07.2020
Joe Rogan este de părere că jocurile video reprezintă o problemă
Sursa foto: Pixabay

Jocurile video sunt una dintre industriile care cresc masiv în timpul pandemiei, dar puțini oameni vorbesc pe față despre efectele negative pe care le are fenomenul. Joe Rogan, gazda unuia dintre cele mai populare podcasturi din lume, a discutat recent despre acest subiect cu invitatul său Joe De Sena, fondatorul Spartan și Death Race.

Rogan crede că jocurile video reprezintă „o mare problemă”, deoarece sunt distractive. Totuși, cei care se joacă nu „ajung nicăieri”, potrivit lui. Vedeta a povestit cum se juca în trecut ore în șir Quake. Rogan spune că jocul îi consuma viața.

„Jocurile video sunt o problemă reală. Știi de ce? Deoarece sunt distractive. Le joci și sunt cu adevărat captivante, dar nu ajungi nicăieri. (…) Îți vei pierde timpul”, a spus Rogan.

Opinia lui s-a dovedit a fi una controversată. Rogan a admis, totuși, că unii oameni își transformă pasiunea pentru jocuri video într-o carieră, dar șansele ca acest lucru să se întâmple sunt foarte mici pentru majoritatea celor care se joacă.

Jocurile video pot duce la comportamente deviante

Dependența de jocuri video este considerată o boală de către Organizația Mondială a Sănătății. Unii oameni ajung să facă lucruri extreme din pasiunea pentru lumile virtuale.

Un adolescent din India a cheltuit economiile familiei, echivalentul a peste 21.000 de dolari, în jocul video PUBG. Banii erau strânși pentru probleme medicale și viitorul tânărului.

Citește continuarea pe Go4it!

Atacurile cibernetice legate de jocuri video au crescut considerabil în aprilie. Ce recomandă experții

Cât de afectată este industria dezvoltatorilor de jocuri video din România de criza COVID-19

Adevărata faţă a dependenţei de jocuri video. O mamă îşi hrăneşte copilul pentru a nu se înfometa în timpul unui maraton de 48 de ore de gaming

Grijile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii cu privire la dependenţa de jocuri video sunt cu adevărat fondate?

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase